Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Amazone – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Amazone
Amazone 197D 3315 WK
Dordrecht

Praktijknieuws

Nieuwsbrief huisartsenpraktijk Amazone

Vakantieperiode en daarna…
De zomervakantie staat voor de deur.
Onze collega-huisarts Elma Zuko heeft aangegeven vanwege omstandigheden vanaf 1 augustus niet meer werkzaam te zullen zijn in onze praktijk . We doen er alles aan om vervanging voor haar te vinden. Er zijn echter nauwelijks huisartsen te vinden die in de zomer kunnen invallen. Met steun van omringende praktijken lijkt het te lukken om dagelijks in ieder geval een huisarts beschikbaar te hebben. We zullen echter niet, zoals u van ons gewend bent, meteen álle zorgvragen kunnen beantwoorden.
De assistentes zullen aan de hand van de urgentie met de beschikbare huisarts zoveel mogelijk een antwoord op uw vraag geven en u waar nodig een afspraak geven. Soms zal deze situatie leiden tot uitgestelde zorg na de vakantieperiode. We danken u vast voor uw begrip.

Vakanties huisartsen:
Dokter Boers van 11-22 juli
Dokter Tober 1-19 augustus

Hoe het na de zomervakantie verder gaat met de ontstane vacature kunnen we nu nog niet zeggen. We zullen u via onze website en het wachtkamerscherm op de hoogte houden.

Een goede website om betrouwbare adviezen over uw klachten te vinden is : www.thuisarts.nl. Hier vindt u betrouwbare informatie van de huisartsen in Nederland over uw gezondheid. Hierdoor is het vaak niet nodig om de praktijk te bellen. Veel mensen vinden daar namelijk het antwoord op hun vraag.

Renovatie van de praktijk
Degene die recent de praktijk bezocht heeft zal gemerkt hebben dat we bezig zijn met een renovatie. De praktijk zal een eigentijdse, op het thema Amazone gebaseerde, uitstraling krijgen. Achter de schermen hebben we een aantal zaken beter kunnen regelen en in ieder geval veel opgeruimd;) We hopen dat u, als alles klaar is, de sfeer prettig zult vinden en verwelkomen u dan ook graag over een tijdje in de vernieuwde praktijk.
Namens het hele team wensen we iedereen een hele ontspannen en gezellige zomervakantie! Kom veilig en gezond weer thuis!

namens het hele team van huisartsenpraktijk Amazone,
Marnix Tober en Angelique Boers, praktijkhouders