Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Amazone – Dordrecht
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Amazone
Amazone 197D 3315 WK
Dordrecht

Afspraak maken

Telefonisch een afspraak inplannen

U kunt telefonisch een afspraak maken voor het spreekuur tussen 08:00 – 10:30 en tussen 13:00 en 15:30 (LET OP! TIJDEN ZIJN AANGEPAST)
via het telefoonnummer 078-6215621 toets 3.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klacht. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan

Als u meer tijd denkt nodig te hebben dan 10 minuten, bespreek dit dan met de assistente. Zij kan dan een afspraak van 20 minuten reserveren.

Online een afspraak inplannen via ons patiëntenportaal

Indien u gebruikt maakt van ons patiëntenportaal kunt u ook een reguliere afspraak maken via de webagenda in uw zorgomgeving.
Let op! U kunt alleen een afspraak inplannen bij uw eigen huisarts.

Telefonisch consult

U kunt telefonisch een terugbelafspraak maken tussen 08:00 – 10:30. Wanneer het om uitslagen van onderzoek gaat, zullen we dit voorleggen aan de aanvragende huisarts en kan het betekenen dat u 1 of 2 dagen later wordt teruggebeld. Zorg er voor dat u bereikbaar bent op het telefoonnummer dat u aan de assistente doorgeeft.

Beeldbellen

In sommige situaties is het niet mogelijk om een afspraak te maken op het spreekuur (bijvoorbeeld door immobiliteit of quarantaine) en voldoet een telefonische afspraak ook niet.
In deze gevallen bieden wij de mogelijkheid om te beeldbellen met uw huisarts. Een afspraak voor beeldbellen kunt u aanvragen bij de assistente.

Huisbezoek aanvragen

Huisbezoeken kunnen ’s morgens voor 10:30 aangevraagd worden.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.